Comentariile membrilor:

 =  si Dora pasind tirziu
Dora Violet
[29.Jul.05 02:08]
Aici gasesc un fel de jurnal de "scena". E bine ca l-ai desfasurat, caci eu tare tirziu ajung, atunci cind pot ajunge. Dupa ce ai plecat, au mai fost citeva recitari, o piesa, cintece la chitara, forografii, zimbete. la 11 am inchis casa eliad. Joia viitoare o voi deschide. Si...am scris o poezie asultind o muzica aparte, gratie lui Dragos C.

Dovada, aici:

Image hosted by Photobucket.com

Intr-o joi cu scene si scenete si versete... muzica si atitea suflete impreuna. Iarasi. asa sa ne fie.

Drag, D

 =  mi-a placut
Vlad Catalin
[29.Jul.05 10:12]
Dragos,

Ai un ras contagios si in cateva randuri m-a bufnit rasul miscand groaznic camera. Asa ca, dragul meu vecin de masa, n-o sa mai filmez langa tine :)

Nu, n-ai gresit numele teatrului: Libelula. In textul adaptat pentru ele scrie si ceva despre libelulele cu un motor, cu doua motoare...

Felicitari pentru Jurnal-Cronica si nu uita cand o sa ajungi la Iasi sa vizitezi Bojdeuca si sa-i telefonezi Mariei (Decembrie).

La recitire (astept partea a III-a, stii tu).
st

+ De aici de sub streașina Țicăului
Maria Prochipiuc
[10.Dec.18 14:27]
Ei, un alt mod de prezentare la fel de fascinant ca și textul Eliei, la tine e doar din tot ce ai simțit tu și apoi modul acesta de prezentare e ideal pentru cel care vrea sa afle cat mai multe despre Eliad si de tot ce se intâmpla acolo. Apreciez mult stilul scrisului, am citit cu nesaț și mi-a părut rău că am ajuns la final. Toata consideratia mea pentru tine cel ce ai consemnat și pentru cei care au făcut posibil acest lucru. Cu mult drag de voi!

Se vorbeste de mine vad așa în lipsa mea??? Sache tot sache rămâne el se ține mereu de poante dar o săaibă și el surprize cât de curând...

 =  multumiri pentru relatare...
Bogdan Gagu
[29.Jul.05 13:09]
cronica ta ma incalzeste si ma emotioneaza in acelasi timp...
eu vreau sa iti multumesc pentru ca ai adus in lumina ceea ce asera s-a petrecut pe intuneric, dar avand o incarcatura aparte pentru ca eram intre prieteni...

vreau sa multumesc comunitatii noastre de artisti ca ne-a primit cu bratele deschise, pe noi trupa tomacaragiu...

cuvinte nu mai am... inca sunt emotionat de tot ceea ce s-a intamplat aseara....


cu stima
inoni

 =  cuvinte la Eliad
Cîrjan Cristian Dragoș
[29.Jul.05 14:16]
ma simt emotionat... ma simt intre prieteni...
voi care nu ma cunoasteti decat din doua seri la Eliad, sau din umilele mele cometarii...

va multumesc mult.

Maria iti multumesc, eu maine plec la Iasi, poate ne intalnim asa... macar pentru o ora :P...

Multumesc inca o data tuturor.

Drag,
Dor

 =  din bine catre excelent
Michaela N.Ionescu
[29.Jul.05 14:17]
Dragos , ce bine ca nu tii jurnalul doar pentru tine si ca il pot citi si ceilalti. M-a bucurat mult ce am citit , atat la tine cat si la Elia. Si zi asa , am avut iara teatru?Super. Jurnalul tau m-a incantat enorm -eu nu voi mai putea veni la Eliad (servici alea alea) insa joi de joi voi astepta cu sufletul la gura jurnalul tau pt a vedea ce s-a mai intamplat ;).
A, apropo , te ma vazut in pozele de la cronica Eliei si mi s-a parut ca ai fi urcat pe scena..dar daca tu zici ca nu.... POate ia sa prinzi totusi curaj :). Si poate cei de la Toma Caragiu vor mai juca vreodata..in ointregime Ursul..atunci o sa fac si imposibilul sa ajung.
Inca o data felicitari.
A ta cititoare fidel a ;) ,

 =  cu drag
Cîrjan Cristian Dragoș
[29.Jul.05 14:20]
dulce Michaela,

Bodan a promis ca incearca mai incolo, spre toamna (cel putin asa imi aduc aminte), ca va veni cu trupa, din nou, pentru a pune in scena intreaga piesa Ursul.

Cat despre jurnalul meu... de oricate ori ajung pe la Eliad (nici eu nu pot ajunge joi de joi) am sa incerc sa mai scriu o mica pagina in acest jurnal.

Multumesc,
cu drag,
acelasi Dor...

 =  nu puteam sa lipsesc de aici
Andrei Pavel
[29.Jul.05 14:22]
nu puteam sa lipsesc de aici cum nu pot lipsi de la Eliad. ma bucur ca suntem... ca suntem noi... si iar ca suntem.
Dragos, inc ao data iti multumesc pentru ajutor.. chiar nu puteam sa fac totul singur.. dar sper ca data viitoare sa fie si cineva care sa se ocupe de muzica pt trecerea intre acte si sper ca vor functiona si acele becuri arse... becuri care s-ar fi inchis treptat si nu sec... precum becul acela central. dar cand nu e.. faci.. asa ca improvizam in continuare. data viitoare cand vei veni o sa mai punem o data in scena ce a fost aseara cu diferenta ca emotiile nu ma vor mai ineca. cu riscul sa ma repet: a fost un gest nebun, nebun, nebun de tot.
cu al sau zbuciumat gand,
Sfinx

 =  numele meu care este?
Camelia Petre
[29.Jul.05 14:26]
Dragos, felicitari pentru aceasta cronica completa, dupa cum vezi iti scriu cu numele de Petre, adica spun asa: Camelia Petre, adica asa ma cheama...:). Nu m-am suparat, doar ca Petrescu e chiar un nume care nu mi se potriveste, ca nu m-am nascut asa...multumesc, stiu ca vei schimba acest nume care mie nu imi place...Mi-a placut poezia ta, cea citita de Maria...inca o data felicitari, mi-a placut cronica!

 =  comtrei
Cîrjan Cristian Dragoș
[29.Jul.05 14:29]
draga mea Amelii,
imi cer scuze cu deplina umilinta...
mai incurc si eu... mai ales la cat de adormit eram asta noapte...
nu am sa corectez aici, dar am retinut.

Multumesc pentru felictarile facute cadou si tie Sfinxule si tie Amelii.

Drag,
Dor

 =  ...
Camelia Petre
[29.Jul.05 14:34]
dragos, adica ai vrut sa spui ca ai sa corectezi aici, nu?

nu-i problema ca te-ai incurcat, dar chiar nu imi place cum suna petrescu, vorbesc serios, poate daca era alt nume...dar asta chiar nu-mi place! cum sa nu corectezi?

 =  .
Cîrjan Cristian Dragoș
[29.Jul.05 14:35]
gata. facut:P

Drag,
Dor

 =  hmmm..
Andrei Pavel
[29.Jul.05 14:39]
ma dau cezar petrescu daca vreti,
chiar petre ispirescu, sa ascultati povesti povesti...
sa-mi spuneti cum doriti.
Semnat,
Un sfinx din amintiri copilaresti!

+ DE CITIT !
pusca ioan gabriel
[30.Jul.05 08:37]
Dragos, frumos demersul tau, bine conturat si la obiect. Imi permit sa te rog sa faci o corectura: Lolly care spui tu, nu este aceeasi persoana cu Lolli -VOICU FLORENTINA, juna incepatoare intru ale poeziei pe care am avut onoarea de a o prezenta prietenilor din Casa Eliad.Greseala este in mare parte a mea intrucat i-am spus numai numele mic nu si pe cel de familie..:) sper sa ai timp sa corectezi..:) multumesc! Si te mai asteptam cu jurnal de cenaclu o rubrica bine venita... cu cat un eveniment este prezentat de mai multe persoane cu atat el poate fi privit mai usor in ansamblu..:) inca o data multumesc!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !