Comentariile membrilor:

 =  exil
Iosiv Basarab
[29.Jul.05 19:17]
sprijiniti in continuare toate initiativele culturale!!
cine dracu o sa-mi citeasca anuntul asta in pagina personala???

 =  Eu
cătălina vieru
[01.Aug.05 13:41]
Eu am citit anuntul, e adevarat, cu o intarziere de 3 zile. Deja este mult prea tarziu sa ma incadrez in acea limita de 30 iulie. Desi la vremea respectiva, 'Miorita' mi s-a parut o pierdere de timp(eram clasa a 8a), parerea mea s-a schimbat intre timp. Miorita este o balada populara reprezentativa pentru tara noastra, are peste 1000 de variante de formulare si este tradusa in cel putin 5 limbi. Cred ca este o adevarata comoara folclorica si da, cred ca este un lucru benefic pentru tineri sa o studieze in scoli.

 =  colaborări
Paul Bogdan
[01.Aug.05 13:46]
Stimate Domn Basarab,

vă așteptăm propunerile de colaborare pe adresa de mail a editorului acestui site.
Nu am văzut deocamdată pe site-ul dumneavoastră nici un link către www.agonia.ro sau www.poezie.ro ...

Așteptând cu interes ideile dumneavoastră,

Paul Bogdan


 =  prelungiri...
Iosiv Basarab
[01.Aug.05 13:58]
doamna Vieru, va multumesc pentru opinie. pentru ca au aparut unele probleme interne termenul limita al anchetei a fost prelungit pana pe 2 august, asa ca vom publica si opinia dvs.

domnule paul bogdan: nu stiu daca ati intrat pe www.egophobia.ro unde la recomandari se gaseste www.agonia.net.sa discut cu editorul sa puna si .ro si poezie.ro? orice anunt postat aici trebuie aprobat de editorii acestui site? bineinteles ca la publicarea anchetei se va multumi si agonia.net [desi articolul a fost exilat in pagina mea personala] multumita doamnei Vieru al carei raspuns a venit catre noi pe aceasta cale. iar EgoPHobia ( www.egophobia.ro ) nu este site-ul meu, eu sunt colaborator al revistei si ma ocup de acest proiect. asteptam cu interes si parerea dvs. legata de intrebarea anchetei.

 =  Miorita si altele...
Roxana Niculae
[05.Aug.05 23:48]
„Miorița este muma poporului român. Ea vine de departe și a mers împreună cu noi în toate veacurile. Miorița ne-a călăuzit prin puterea sufletească a păstorilor. Ea răspunde la cea mai mare întrebare: Ce sunt viața și moartea.”

Concluzia fiind ca este bine sa se studieze si de aici inainte.
Iata ca desi "exilat" , anuntul se citeste totusi :)
(Cat despre EgoPHobia, dragi imi sunt Lucian Mares si Stefan Bolea, pentru ceea ce scriu.Si cu bucurie descopar numele din spatele iQ666).
Multumesc,
Stima...

 =  rezultatul
Iosiv Basarab
[05.Sep.05 09:36]
puteti citi materialul referitor la aceasta ancheta la adresa
http://www.egophobia.ro/experiment.htm
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !