Comentariile membrilor:

 =  frumos scris
Lory Cristea
[27.Jul.05 20:58]
,,Si naiba sa ma ia de noima are
Polologhia-mi seaca, de cuvinte,
Da'-i dau, mefistofelic, inainte,
Si, mergi pe burta, dragostea e mare! ``

te citesc cu mare placere Lory, si poezia de mai sus e frumoasa, mi-a mers la suflet, dar poarta putin amprenta tristetii, sau poate eu doar n-am citit cum trebuie
cu drag - Lory

 =  marfa de contrabanda:-)
loredana ioana tudor
[27.Jul.05 22:44]
pai, cam asa e, dar cand ai vazut tu la mine alta "atmosfera"?!?:-) foarte bucuroasa de trecerea ta(care mai-mai ca a devenit marfa de contrabanda), te astept(am) oricum:-)
dragdragdrag,samantha

+ amprente cu ghimpi
Daniel Bratu
[28.Jul.05 14:53]
Text bun, cu nuante romantic-simboliste, un melanj tulburator de durere, ironie si autoironie cu dublu sens, ludic amarui pe final, doar cu aparente rasturnari,
cutremur in adanc si tzunami mangaietor al unui continent stabil, totusi, fara derive, acaparator onest, prin constienta contopire,

plecate din oarecum rigidele schele ale sonetului (cu doua exceptii, in prima strofa), versurile par a impune, pe alocuri, unele dorinte de slefuire si incizii ale cuiburilor comune:
- in loc de "Amprenta mea o poarta, negru, toate", "Amprenta mea iti poarta-n negru, toate",
- in loc de "Ti-am stins in negrul meu orice lumina.", "Ti-am stins in noaptea mea orice lumina.",
- in loc de "Si baijbaiam iertarea la morminte/Ce nu mai pot simti ce greu e dorul", "Cu ochii-ntorsi, tot cautand, prin sfinte/ Vitralii de-nceput, interiorul."
- in loc de "Si te iubesc cumplit, cu suferinta", "Si te iubesc, pana la nefiinta",

 =  Un poem profund
Cristina Andrei
[02.Oct.05 19:06]
Un poem profund, dureros, răscolitor... m-am regăsit pe undeva în el... în fiecare vers și în întreaga poezie în ansamblu. De altfel, cred ca o poezie bună este cea în care cititorul se regăsește într-un fel sau altul... in fine, probabil trebuie să fie și cititorul într-o stare de rezonanță... nu știu. Mi-a plăcut mult.

 =  dedal
loredana ioana tudor
[28.Jul.05 21:16]
uite, dom'le, se chinuie omu' "sa strice o poezie" si lumea (buna) nu-l lasa:-)de fapt, jubilez vazandu-mi "salonul" plin , azi e zi de primire, ma cherchelesc nitel cu sampania cuvintelor spumos-frumoase si ciocnesc in cinstea ta si-a oamenilor cu excedent de suflet si simtire:cu bucuria regasirii intr-o gara, Noroc!
samantha

 =  cristina andrei-raspuns tarziu
loredana ioana tudor
[01.Aug.05 09:08]
cu mii de scuze pt intarziere, foarte multumesc , darga cristina, pentru frumoasele cuvinte. ma bucur ca te-ai ragesit in el, dar ma si-ntristez, caci inseamna sa porti in tine un vesnic sambure de durere sau tristete.

 =  niciodată nu e prea târziu :)
Cristina Andrei
[06.Aug.05 17:27]
Dragă, dragă Loredana ...
De ce de două ori "dragă"? Pentru că poezia ta e dragă sufletului meu, pentru că și eu aș vrea să "mă-mprietenesc cu mine la o bere", pentru că uneori simt că scoți poezia ta... din sufletul meu!
Am salvat niște poezii ale tale la mine în PC, sper că nu te superi, vreau să știu că le am lângă mine și când îmi face figuri netul...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !