Comentariile membrilor:

 =  toamna e cool
Arhanghell
[10.Feb.02 12:47]
man..toamna e chiar marpha...!!

 =  păreri novice
Paul Bogdan
[10.Dec.18 14:27]
După cum ți-am promis, am să încerc să-ți dau câteva sfaturi cu toate că nu sunt critic și poezia îmi trece doar prin lăuntru.
Ți-am citit toate poeziile postate până acum. Ești la început și probabil că îți cauți stilul. Mulți încep prin a adopta un stil pe care îl transformă mai târziu, când ajung la o anumită maturitate.
Experiențele de genul acestui catren sunt nereușite deoarece rima repetată de trei ori într-o strofă sună cel puțin stângaci. Cu toate că nu pare, catrenul prin legile sale restrictive (măsură, ritm, etc) este foarte dificil de abordat. Metafora și epitetul trebuie să fie bine plasate și rima cât mai originală.
Celelalte poezii ale tale, care vor să iasă din acest tipar, nu reușesc să se desprindă de prozaic. Sunt clare într-adevăr dar lipsite de lirism, sunt descriptive.
Încearcă să scrii atunci când simți ceva anume și nu atunci când simți nevoia de a descrie un sentiment. Sentimentul ne împinge în poezie abrupt, aproape inconștient (cel puțin pe mine). Câteodată mă întâmplu poet, alteori, deseori, sunt mut.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !