Comentariile membrilor:

 =  Florinel
Elia David
[27.Jun.05 09:20]
Sa nu-mi superi vara, Florinel, ca ramanem fara turisti...:) Apropo, cand mai faci un drum incoace?

 =  Auzi, bezmetico
Corneliu Traian Atanasiu
[27.Jun.05 12:25]
Îmi place cum o tachinezi. Crudă, crudă dar e feroce de proaspătă. Sîc! Uite că rămîne, n-ai s-o-ntomnezi prea lesne. Unde mai pui că la toamnă sigur ți se va năzări s-o invoci în absență.

 =  de vorbă cu vara și cu voi
Bine ați venit! Deci nu vă speriați, pe voi nu vă trimit nicăieri...
Elia, de m-oi porni către Constanța, tare mi-e că sperii și vapoarele, nu doar vara. Totuși ideea îmi surâde, pentru când voi avea dispoziția necesară. Mai vorbim.
Corneliu, mi-a plăcut comentariul tău. Da, probabil c-am s-o invoc, mai știu și eu ce și pe cine să mai invoc...
Vă mulțumesc de arbitraj la cearta mea cu vara și vă mai aștept. Cu drag,

 =  d-aia s-a stricat vremea că sunt păcătos și lucrez duminica
Nicolae Diaconescu
[02.Jul.05 17:03]
De-ajuns, mai adu ploaia și la anu' cînd seceta o să-și facă iară de cap. Nu vezi că n-am săpat porumbul nici de-ntîi? Că mi-au putrezit vișinele în pom după ce le-am așteptat cu-atîta dor un an întreg? Că strugurii s-au albit de uiudum și eu n-apuc să-i stropesc? Doar știi cît de mult îmi plăcea să mă urc în pod să văd de acolo cum se strîng norii și plouă peste toate cîmpurile! Acuma ploaia nu mai contenește de și-a făcut apa loc și-n casă. Și ce-ai avut cu Mircea de l-ai trăznit la nici 28 de ani? Că își pusese cruciulița la piept ca să-l apere de necazuri și tocmai de la ea i s-a tras, că fulgerul pe acolo a trecut.
Auzi bezmetico, oricum ai fi îmi placi, dar cînd ți-or trece năbădăile mai trimite și un pic de soare să-mi fac și eu treaba că soacră-mea și Victor, dascălul de la biserică, spun că din cauza mea s-a stricat timpu' că sunt păcătos și lucrez duminica.

 =  "mai adu ploaia"
Hei, frumoasă continuare! Bucuroasă de apariție.
PS: Am citit "Sus pe deal" cu mare plăcere. Din grabă, n-am putut lăsa un semn. Profit de ocazie pentru a-ți adresa felicitările mele. Un text bine scris, de un suflet sensibil.
Și nu mai lucra duminica! :)...măcar de ochii dascălului..

 =  se sperie si fuge
Mușat Dana
[21.Jul.05 21:31]
Vai de mine, la cat de rea esti tu aici, s-ar putea sa isi ia fluturii si caldura si sa fuga val-vartej!:))
drag, dana

 =  Dana
Eu sunt rea? Ea este...și chiar știe de ce.
Mulțumesc de trecere, te mai aștept!

 =  i-ai tras un perdaf ...
Nan Florian
[02.Oct.05 19:06]
M-a atras acest "prea cruda vara" gandindu-ma eu, fie la gesturi dramatice, fie la acel crud de necopt vara. Dar surpriza, nu vara este cruda, ci autorul. Acum imi explic inundatiile, alunecarile de teren, mai nou prin tara tornade - ce n-a vazut romanul de cand e, si altele pe care nu le mai amintesc. Dănilă Florentina-Loredana inteleg de ce s-a suparat vara, desi mie textul mi-a placut. Nu este vorba de ironie, de umor fin, pur si simplu i-ai tras un perdaf ... tare, tare reusit. De stiut, am sa ma feresc a te supara cumva vreodata.
Cu acest prilej multumesc pentru cuvintele de bine. Cu simpatie,

 =  autoarea cea crudă chicotește de una singură prin casă
Dragă Florian,
pur și simplu am râs de s-au speriat pereții...de comentariul tău, desigur. Mă bucur că ți-a plăcut perdaful
...și zici că vei avea grijă, deci. E drept că mă supăr rar, dar bine. Cât despre vară, ce să zic...de-acum voi fi mai atentă cu ce-i voi spune. Nu mi-am imaginat că se va răzbuna pe alții. O lașă, vezi? S-a temut să se ia la trântă cu mine...
În ce privește cuvintele de bine, cred că te referi la comentariul meu la "Potopul". Tot în legătură cu vara asta crudă și textul tău, dar privit din alt unghi...
Te mai aștept.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !