Comentariile membrilor:

 =  departe
Dana Stanescu
[25.Jun.05 18:38]
mi-ar fi placut si mie sa fiu acolo. dar uite prin textul tau am aruncat si eu o privire intr-o seara de joi si am simtit atmosfera de Eliad.

 =  din nou...
Elia Ghinescu
[25.Jun.05 18:53]
Maria...m-ai facut sa zimbesc si sa recitesc primul meu text despre Eliad. Aceleasi emotii. Aceleasi trairi. Stiu cum e sa incerci sa asociezi figuri de pe site cu figuri din sala. Pacat insa ca doar spre sfirsit ai avut curaj sa spui cine ne esti si sa ne stringem mina.
Am inteles si eu, tot intr-o joi, ca acolo, la Eliad, sunt si prieteni...
Bine ai venit. te mai asteptam. Noi suntem acolo.


 =  erata...
Elia Ghinescu
[25.Jun.05 18:54]
.../i>scuze pentru tagul lasat deschis...

 =  dana, elia
maria balan
[25.Jun.05 21:18]
ma bucur din mai multe motive si nu fac un secret...mai intai ca de data asta n-am renuntat la 'proiectul' meu, acela de a ajunge acolo (nici chiar dupa spaima cu cainele...),apoi ca am stat printre voi cateva ceasuri, ca v-am privit, am ascultat, ca am stat pana la urma de vorba, atat cat sa am de acum incolo si amintiri-imagini...
apoi pentru ca impreuna cu mine au vrut sa vina niste tineri, ca multi dintre cei de la Casa Eliad, ca le-a placut si ca vor mai trece pe acolo...

 =  uf uf
florin bratu
[25.Jun.05 23:51]
halal zi mi/am gasit sa ratez si eu joia trecuta :)

 =  ploua, dar ploua frumos... cu zimbete la final
Ela Victoria Luca
[23.Sep.05 01:23]
Maria, sunt seri care au o lumina aparte, atucni cind nici nu te mai astepti, cind totul pare simplu, aproape fara mister. Deodata descoperi un fir rosu al fiintelor. O lumina deschiyind iar porti mai departe. La sfirsit, cind nimic nu mai parea sa se intimple, cineva iti zimbeste timid, cu cald in privire, ca si cum bucuria de a te vedea misca orice poezie de suflet. Mulțumesc pentru cum mi-ai încheiat această joi la Eliad. Revino, oricând ușile se pot deschide, și cărămizile cerului primesc asemenea luminii aurii.

Ela

 =  Eu cea de departe...
Maria Prochipiuc
[27.Jun.05 11:35]
...m-am trezit că undeva printre aceste cuvinte mi-am găsit numele scris pe aici la tine, îmi pare rău că nu am reușit să ne facem cunoscute așa față către față, dar sper să repet figura asta, când încă nu știu, dar îmi doresc o revenire. Au fost momente plăcute pentru mine, nu știu restul... Da și cineva de departe a venit!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !