Comentariile membrilor:

 =  nici nu te mai intreb
Berindei Glad Cristian
[25.Jun.05 09:44]
mama mama
da ai picat si tu in cliseul cu sanzienele
imi place ca ma critici imi place ca vrei sa ma completezi
pana la urma ne imprietenim
maine pun ceva mai social, promit
poimaine ceva liric
la urma urmei sunt muzician, ce draq
glad
si felicitari pt ce esti si ce scrii

 =  Glad
Alina Livia Lazăr
[25.Jun.05 10:24]
Glad, nu era un clișeu, ieri au fost Sânzienele, ce te-a apucat? :) Comentez textele tale pentru că simt idei acolo și exprimări în forță.
Încă ceva: te rog să răspunzi la comentariile pentru poeziile tale SUB POEZIILE TALE. Așa va ști și alt cititor despre ce vorbim :) Sub textele mele mi-ar plăcea să scrii ce crezi despre ele! Cel puțin, așa se procedează.
Ne citim.

prietenesc,
Livia

 =  livia,
iulian cimpoeșu
[25.Jun.05 15:38]
parcă(?) ești așa supărată pe dragoste, că ai alunga-o de dimineață și ai plânge-o la prânz, sperând să se răzgândească, să te (re)viziteze, să te (re)treacă... dă-i (totuși) șansa sângerării... nici nu știi încotro se vor prelige picăturile magice...
scrii (pt mine) frumos, dar în frumusețea asta a versurilor stă parcă un vulcan de supărare/ură/dragoste/plăcere/etc gata să erupă... te citesc (totdeauna) cu plăcere...
drag,
Iulian(ul)

 =  scuze si promisiuni
Berindei Glad Cristian
[25.Jun.05 17:22]
scuze,sunt nou si nu cunosc regulile.dar de-acu promit sa le respect.sunt maniac cu sanzienele de-aia ma enerveaza alti maniaci.ca la casa de nebuni.si ca veni vorba de nebuni sunt foarte curios de parerea ta despre chestiile ce le-am postat azi.a nu se citi ca atare.desi pare!!!

 =  despre eruptii, Iulianului
Alina Livia Lazăr
[26.Jun.05 09:42]
Iulianule, nu sunt suparata pe dragoste, sa nu crezi nicidecum asta. vulcanul exista, evident, si e bine daca ii intrevezi si lava si furia :) aceasta incercare de poem a fost scrisa chiar sub impulsul unui astfel de fenomen *(natural) interior. e important pentru mine ca ai simtit asta. unora chiar li se intampla. cum ce? eruptiile. de diferite naturi. :)
Iti multumesc si sa stii ca te citesc:)O zi buna !

prietenesc,
Livia

P.S. detest ca nu am diacritice unde ma aflu acum, scuze

 =  răsare iarba din mozaicul rece
Corneliu Traian Atanasiu
[27.Jun.05 11:01]
Ceva se schimbă, revolta este dublă: și contra stării tîrîtoare, și a aceleia de zbor prea îngeresc. Nici pe coate, nici sub tutela zeilor. Iubirii îi e foame de verde viu, vrea frunziș și umbra păcătoasă a pomului. Vrea să scape de aritmetica meschină și mereu persecutorie, să evadeze în cartea vieții, să fie pură și simplă: "sălbăticia mea culcată sub vitejiile tale".

Iubirea se vede în oglinda care o rușinează și nu-și mai clamează doar drepturile violate, știe că trebuie să facă ceva pentru a merita "șansa sângerării".

 =  "Iubirea se vede în oglinda care o rușinează"
Alina Livia Lazăr
[27.Jun.05 14:15]
decriptare expusă, ca de obicei, încă mai vrednic decât poemul. îți mulțumesc, Corneliu, pentru rezonanță și dezlegări de lacăte.

prietenesc,
Livia
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !