Comentariile membrilor:

 =  declarație de dragoste
Stefan Livia
[22.Jun.05 21:59]
cred cu tărie că este una dintre poemele tale cele mai reușite. chiar mă miră faptul că nu a fost remarcată și înstelată; asemenea limpezime și forță a trăirii rar mai întâlnești printre noi, agoniștii...
dacă ar fi să redau versurile care mi-au plăcut și au rezonat în mine cel mai mult ar trebui să scriu aici toată poezia. "jumătate din porția mea de suflări" - minunat...
duioasă declarație de dragoste...
cu drag,

 =  Liviei Ștefanului
Alina Livia Lazăr
[22.Jun.05 23:23]
Ștefanule, da, m-ai prins. Eu nu mă prea leg de cuvinte, mai ales dacă sunt ale mele. Dar acestea îmi sunt cumva, nu știu, legate de mine, "ca un odgon de corabie". Mă bucur că ai intuit asta. Am scris și puțin altfel, poate am forțat, nu știu... de aceea le-am și postat, să aflu ce crezi, ce se crede.
Și da, poate fi chiar o declarație de dragoste :)

Îți mulțumesc.

prietenesc,
Livia (Lazărului) :)

 =  de ce n-ai arunca și tu cîrjele?
Corneliu Traian Atanasiu
[23.Jun.05 07:53]
O declarație de dragoste impecabilă. Din nou poezia bate viața. Își ia revanșa. Pe hîrtie. Trăiește cu sinceritate visată o iubire fără cusur. E încă o 'izbîndă răsăunzînd în perzanii'.

 =  poezia bate viața?
Alina Livia Lazăr
[23.Jun.05 10:37]
Eu am aruncat cârjele deja, scriind încercarea de Unu.
E izbânda mea "răsăunzând în pierzanii".
Ciudat e că inițial m-am gândit tare aiurea, să scriu despre o femeie care locuiește într-un bărbat, aproape organic. Este posibil să fi bătut viața poezia.:) De aceea unele poezii sunt doar încercări, încă din titlu.

Mulțumesc.

Livia
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !