Comentariile membrilor:

 =  Timp
Posogan Horea
[06.Jun.05 17:58]
Foarte frumoasa imagine a trecerii dureroase a timpului despartit de prezent. Poezia in ansambu e intr-adevar hipnotica, parca nu te mai trezesti citind-o si recitind-o la sfarsit.
Impresionant!

 =  Scuze
Posogan Horea
[02.Oct.05 19:06]
la NESFARSIT am vrut sa zic.
Of Doamne!

 =  Angela, "a trece prin ingeri"
Ela Victoria Luca
[23.Sep.05 01:23]
Intre atingeri de clipe, privirile se impart intre versurile tale echilibrind trairi, intrucitva lasate pe partea sufeltului intors-inchis in sine: "pe măsură ce Dumnezeu
te dizolvă în cuvînt
ca-ntr-o picătură de tuș autist"...
Nu pot numi sensibil poemul tau fiindca imi simt deja pulsul accelerindu-se ca intr-un fel de zbatere intre aici si dupa-aceea, un "dupa" ce parca isi aude ingerii, ca o traire, nu doar privire, hipnotica.
Deosebit poem ce ma lasa usor in virtej de ginduri.

Drag, Ela

 =  To Be And Not To Be. That Is The Question.
angela furtuna
[07.Jun.05 00:13]
Exista clipe, exista cuvinte, exista spatii, exista socuri care concura uneori la definirea unei anume stari de imponderabilitate si de nefiinta in sinele constient. Intervalul ni se insinueaza ca o atractie. De aceea,alocind atentia cuvenita paradoxului, esentialul sta in "To Be And Not To Be. That Is The Question". Constiinta este- prin monologul interior pe care il incumba- , un exercitiu de dualitate,de dedublare si de polarizare, atunci cind Hamlet este feminin.
Privirea hipnotica ma aspira in divinitate, in Unu.

Angela Furtuna

+ atingerea ...de prezent
Nicole Pottier
[08.Jun.05 10:29]
Un centru unic în chiar esența eului, în acest prezent care înseamnă Viața și atracția ei perpetuă, ca o „privire hipnotică”. O foarte frumoasă mișcare circulară, de fapt o dublă spirală elicoidală unde ascensiunea eului ce merge mînă în mînă cu deconstruirea existenței; aceasta dizolvîndu-se în contul trecerii la o conștiință superioară - domeniu angelic al spiritualității, prin intermediul cuvîntului...Un text superb, cu vocabular precis, cu imagini inovatoare și sensibile în acest orb al creației umane și spirituale.

Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !