Comentariile membrilor:

+ pt. modestie
Elia David
[28.May.05 11:34]
Citesc cu placere si cu interes toate randurile tale, Corneliu - dar in eseuri excelezi - vii cu un bagaj de cunostinte si de citate care dau greutate ideilor proprii, in plus, ai priceperea de a extrage seva cuvintelor, fara a face din ele o pasta poetica amorfa... As zice ca am inteles si ca sunt de acord cu tot ce afirmi despre modestie. Mai ca-mi vine, intru limpezirea propriei mele minti, sa-ti propun o noua tema: smerenia. Dar nu o fac. Pentru ca astept in ordinea fireasca a curgerii lor textele tale.

 =  Așa mi-ar fi plăcut...
Dumitriu Florin Constantin
[28.May.05 11:00]
Așa mi-ar fi plăcut să găsesc acest termen și în Dex!Așa ar fi trebuit să fie învățat chiar și în școală...Bine creionat!

 =  mulțumiri
Corneliu Traian Atanasiu
[28.May.05 17:49]
Simțeam un ușor dezechilibru cu o stea pentru doi umeri. Elia, sînt copleșit, epoleții mei vor fi de plumb, va trebui să mă țin drept, să onorez greutatea stelelor primite. Știu și eu că eseul îmi iese mai bine, dar cochetez și cu versul, poate o să mă mai ridic cu haiku-ul. Un cititor profesionist este mai mult decît îmi puteam dori.

Se mai învață și la școala vieții. Mai mult și mai profund decît pe treptele sistemului. De-abia atunci urci, fără programă și promovări, 'nebănuitele trepte'. Și te mai iei la harță cu dicționaru.

 =  scuze
Corneliu Traian Atanasiu
[28.May.05 17:57]
Da: dicționarul.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !