Comentariile membrilor:

 =  fără frică și frustrare
Corneliu Traian Atanasiu
[25.May.05 20:26]
Personala s-a urcat în expres. "Pe os ca o ciupercă după fag" - genul de metaforă care îmi place, care sare în ochi și își pune amprenta pe retina sufletului. Cît am prins, am prins ca "o mirare între două clipiri de gene". Îi cam ridicei statuie.

 =  j'ai vu la concubine de l'hemoglobine...
Emil Carageorge
[02.Oct.05 19:06]
frumos... se pare ca pina la urma ti-a placut MC Solaar... ma bucur ca te-a inspirat. poezia ca un tot e buna (de fapt ce nu e bun din ce ai scris tu?), dar sincer imaginea unei periute de dinti nu mi inspira chiar un fior poetic, ci mai degraba o trimitere la igiena. Te citesc in continuare, imi place!

 =  Igienă lingvistică
Alina Livia Lazăr
[25.May.05 23:07]
Corneliu, fără frustrări, așadar, să ridicăm statui cuvintelor curățate de tartrul nonsensului (adică inversul la ceea ce fac eu acum!). Îți mulțumesc că ai găsit măcar o fărâmă de frumos. Din ea răsări-vor faruri pentru cârme mai drepte !
Emil, MC Solaar, da, demult, prea demult, mai mult m-a inspirat nevoia de igienă lingvistică pe care mi-o aplic cu aceeași fidelitate ca și pasta de dinți! Nu voi motiva cum văd eu imaginea unei copile care curăță cu periuța un turn înalt pentru că e o nebunie de-a mea. Mai ales când turnul are înățime umană ! :)
Mulțumesc !

 =  Incisiv
Andu Moldovean
[26.May.05 00:02]
Un text incisiv (cum altfel ar fi putut sa fie, daca incepe cu periuta de dinti :-) dar (cat urasc sa spun asta) se simte o bravada care "transpira" de peste tot. Nu sunt insa eu cel care sa judec ca va putea sa fie (paduri sau altceva). Placut la citire dar atat deocamdata.
Constat o recrudescenta a cinismului prin scrierile noilor autori de pe site, poate are de-a face cu insasi substanta existentei noastre, recently...
Bobadil.

 =  Andu Moldovean, "recently"
Alina Livia Lazăr
[26.May.05 01:33]
Aș vrea să mă poată crede cineva, în trecerile pe aici, peste înșiruirea asta "incisivă", Andu, rebelă și lovită de "bravadă" că acesta este un text scris din iubire.
Pentru că ne îmbrăcam în cuvinte și-n semantici și-n semiotici și-n vârtej locuționar care numai a viață nu seamană.
Andu, tu bine ai făcut că mi-ai amintit de simplitate și de frumusețea ei ca lucruri către care e nevoie să ne (mă) îndrept !
"Prințesa" însă rămâne închisă în turn !
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !