Comentariile membrilor:

+ un punct vital
zabet mihai
[18.May.05 19:29]
Dupa cum ai observat sunt fascinat de acest ciclu pre_texte. Ca de obicei o poezie scrisa cu nerv si cu un usor iz filosofic. Pentru un poet obiectiv, numai ideile au biografie; pentru unul subiectiv ( adica eu ) numai autobiografia are idei.
Esti predestinata sa traiesti in preajma ta. In felul tau de-a scrie poezie, filosofia este meditatia poetica dusa spre perfectiune.
Mi-a placut mult !
cu drag,
mihai

 =  Mihai,
ioana cheregi crișan
[18.May.05 19:56]
"subiectivitatea" ta mă bucură nespus, deoarece ea ține de profunzimi comune ale unor oameni care încă nu se știu...ca noi.îți mulțumesc mult!
cu drag,
ioana.

 =  ramasite...
Bianca Iulia Goean
[18.May.05 22:41]
Obsesia punctului, si nu oricum, ci mai ales reducerea la un punct a intregii fiinte, pentru a privi mai rotund si mai fara umbre poate?!, in perspectiva, insignifiante, obscure intamplari cum ar fi gandacii de bucatarie... Ma surprinde sa gasesc un mod de a urla care mi-era prea familiar ca sa trec mai departe fara a lasa semn: cu buzele stranse, aproape un scrasnet (moartea își continuă drumul împingându-mă mai încolo. spre nord), pentru ca apoi sa se transforme intr-un fel de zambet stingher si aducere aminte parca (mă stingheresc doar înălțimele albăstrimile fluturii nopțile zilele scările
și spițelele care împung pielea tăbăcită a primului vis
).
Placut mult acest univers.

 =  șovăieli
Corneliu Traian Atanasiu
[19.May.05 00:02]
Nu-ți știu și alte pre-texte. Și tu te crezi, n-ai încotro, buricul pămîntului. Pretext de constatări amare ale apatiei ambiante, ale putrezirii solare. Ale unor vagi rămășițe cu pretenții vitale: "am toate reflexele vii și toate organele vândute". Lamentația pare discretă, surdinizată. Spițele unei foste mobilizări au străpuns ca bețele toba scorojită a visului. Recuzita austera a căutărilor mai zărește totuși... "un punct muzical". Pare de-ruta care e poate doar o schimbare șovăitoare de rută.

 =  de_rută
ioana cheregi crișan
[19.May.05 19:09]
Bianca, mă bucur că ți-a plăcut perspectiva mea. îți mulțumesc mult.

Corneliu, îmi face o mare plăcere să constat că textul meu a fost receptat corect. orice e un bun pretext pentru un text...:) mi-ai făcut o mare bucurie cu această vizită. mulțumesc.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !