Comentariile membrilor:

 =  cerneala din stilou...
Ioana Stefanescu-Bogdan
[20.Apr.05 13:48]

N-ar fi mai bine sa pui si-un titlu? Daca n-ai titlu, foloseste inceputul primului vers.

Si nu vad legatura dintre ultimele doua versuri si restul poeziei. Parca ar fi doua poezii diferite. Tu poate ca intelegi, dar cititorul nu intelege. Nimic, nimic. Motiv pentru care e mai greu sa scrii ce gandesti decat sa gandesti pur si simplu (ce scrii).

 =  ***="Cerneala din stloul meu"
Clăpuci Radu
[02.Oct.05 19:06]
Multumesc, Ioana, pentru sugestia titlului! Chiar am s-o folosesc; nu am vazut titlul asta cand l-am cautat. Cine stie unde am cautat eu ?!
Nu zic ca nu ar putea fi doua poezii diferite. Daca asa iti place tie, ai libertatea sa citesti 2 poezii/texte aici.Gandeam la momentul respectiv ca aceasta "scurgere"-cu nuanta peiorativa si degradanta- ar mazgali/murdari mai degraba un profan, decat un zeu.Sau...eu asa accepta mai usor aceasta desfasurare.
Iti multumesc!
Imi permiti, te rog, sa te intreb ce se intampla la aceasta revista, "Riniger Romania"?Nu vreau sa fiu nepoliticos, dar mi-a atras atentia in biografia ta. Iar fotografia este frumoasa! Pardon, tu esti frumoasa in fotografie! Scuze, am luat-o razna! Dar am fost si scris asa cum am simtit si observat! :)

 =  Nu, eu chiar nu inteleg
Elena Munteanu
[22.Apr.05 21:24]
Am citit ceea ce ai scris si tot nu am inteles de ce cerneala asta, din stiloul tau, te face sa ramai cu chinul. Nu, eu chiar nu inteleg, dupa cum nu inteleg si ce ai ai cu sarmana fiinta, care nu e zeu, dar in care lasi sa curga veninul din cerneala ta...Poate mai slefuiesti, sau poate pastrezi numai ideea, dar o "torni" in alta forma...Sa vedem! Succes! Ingada.

 =  De ce, de ce...
Clăpuci Radu
[22.Apr.05 23:34]
Draga,Ingada(desi nu te cunosc),prima reactie a fost una prosteasca:"Nu schimb nimic, e al meu asa si asa ramane!"...
Dar am sa incerc -- intotdeauna o fata ma poate determina sa fac chestii de-astea --.Voi incerca o varianta cu mai multa sare si ratiune(poate).Ah, si nu cerneala m-ar face sa raman cu chinul, ci faptul ca aceasta cerneala s-ar scurge pe ea(fiinta)..."Intotdeauna este o EA".Multumesc pentru urare si sugestie!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !