Comentariile membrilor:

+ d`acia...supernova-haz
Daniel Bratu
[12.Apr.05 15:26]
bre(f), uite încă un text, care confirmă o cale de asumat. Ironia elegantă (v. „poezia tobogan”, „poezia fereastră”, „poezia ghemotoc”), umorul spumos din recipiente (fraze) mici (v.”poezia mușuroi”„poezia măciucă”, „poezia miraj”) și ușorul ton caustic („poezia tunel”, „poezia revelație”) ale definițiilor generează admirație, încântare și cel puțin un hohot de râs. Inteligență, inspirație de har și expirație a unui talent de neirosit. Felicitări, încă o dată, autorului, artizan al unui new age autohton, gen „relax, don`t do it, moncher!”

Obiecție: „poezia destăinuire” pare cam fără nerv, are un aer de moluscă aruncată sub preș.

 =  da
Alin Pop
[12.Apr.05 16:06]
mulțam dedale, zău, adesea mă simt prea poznaș pentru site-ul ăsta. operez o reformulare la poezia destăinuire, și eu o văd acum fară nerv

 =  Si altele
Codrina Verdes
[12.Apr.05 20:28]
Definitiile date, nu sunt decat stari, pe care le au cititorii in urma lecturarii unei poezii, imbinate cu o fina ironie. Mi se pare ca se detaseaza definitia poeziei "ghemotoc" care ar semana si cu "poezia labirint". Ma intreb cum ar suna definitia poeziei ghetar?
Clasificarea pe care ai realizat-o e interesanta dar mai poti continua. Stari sunt suficiente, poezii aidoma, ironie se gaseste pe masura.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !