Comentariile membrilor:

 =  Ioana
atat de mult mi-a placut textul acesta cum descrii tu o zi din viata ta, de cand deschizi intunericul pana acesta se asterne din nou peste tot, ca nu m-am putut abtine sa-ti las cateva cuvinte aici pe pagina.
Spui de doua ori ca ramai o clipa singura desi aerul singuratatii bantuie peste tot, prin casa ta, la serviciu, in fata blocului, in noapte.
Textul este scris ca si cand te-ai adresa cuiva dar lasi sa se inteleaga ca te balacesti intr-o mare de singuratate de cand te trezesti pana adormi si iar te trezesti, chiar daca langa tine tot timpul acesta este cineva sau nu.
Acesta este cel mai frumos pre_text, din ce am citit eu pana acum, dar nu ma lua in serios...(a se intelege ca asta e opinia mea desigur...)
felicitari
am savurat in intregime un text apetisant
drag
Costin

 =  ...
Dana Stanescu
[08.Apr.05 20:32]
pre_textele tale sunt pagini rupte din jurnalul tau si pentru ca te-am citit mereu, eu imi doresc doar sa treaca aceasta perioada si tu sa fii din nou cu inima usoara, sa scrii din nou cald despre iubire sau despre ce-i in jurul tau...

 =  m-ai prins
Berciu Radu
[02.Oct.05 19:06]
am crezut ca nu e nimic de el, pe masura ce am inceput sa citesc, dar am zis ca nu poate fii asa de rau. Mai ales daca e la subiecte fierbinti. Si fara sa vreau si sa-mi dau seama am intrat in joc, si mai prins, mai prins cu finalul: poti sa descrii aproape tot, insa 'o clipă e de nedescris'.
chiar daca "am pus boticu'", nu ma supar. Astept si altele.
cu drag,
Radu

 =  indescriptibil de frumoasă clipa ta azi
Ela Victoria Luca
[23.Sep.05 01:23]
în pauza de masă îmi țes pânza. aștept. unul pe față unul pe dos. sau toate pe dos. aștept
după amiaza fac roata țiganului ca să râdă copiii din bloc. roata mă înghite cu totul. cu mare greutate mai ies.. mi-e frică să mai vină ora patru. în fiecare după amiază mi-e greu să ies, dar mă scot.


Tabloul interior al unei zile, destăinuire aproape de limita confesiunii, înțeleaptă trecere prin stări, prin ne-descriptibilul trăit chiar și o singură clipă în fiece zi. Tu îl simți și îi dai nu doar o de-scriere, ci o formă lirică ce se caută în tine și te lasă nouă deschisă în gând și suflet.

Frumos, Ioană, încântată să citesc pagina ta astăzi.
Cu drag, Ela

 =  ioana
maria balan
[09.Apr.05 07:53]
ar trebui sa spun cum si de ce mi- a placut.
dar nu acum. chiar n-as putea sa citez, sa culeg cuvinte din pre-textul tau.mi-a placut si am cazut in tacere, ioana.

 =  Clipa
Carmen Botosaru
[09.Apr.05 10:53]
Un amestec insolit al gesturilor cotidiene in viata sentimentala, adica acea parte din noi care pare facuta doar sa fie traita, si nu descrisa. Dar tu reusesti atat de bine sa pui aici indicibilul in cuvinte valoroase, expresive, incat am citit si simtit totul cu multa emotie.

 =  o singură clipă
ioana cheregi crișan
[09.Apr.05 13:56]
Costin, tu chiar îmi faci o mare bucurie prin prezența ta atât de constantă; nu contează prea mult dacă este cineva sau nu lângă tine, contează doar dacă simți că este cineva lângă tine, contează până la urmă să existe o clipă în care să te regăsești...mulțumesc!

Dana, întotdeauna este vorba despre iubire...nu? te mai aștept cu drag.

Radu, mă bucur că ai avut răbdare să parcurgi întreg textul. probabil vor mai fi pre_texte, doar e un jurnal...

Ela, întotdeauna găsești esența...mulțumesc!

Maria, nu e nevoie de alte explicații; eu mă bucur că ești aici. mulțumesc!

Carmen, există în fiecare zi printre gesturile noastre cotidiene, o clipă, o singură clipă specială...trebuie doar s-o recunoaștem. te mai aștept cu drag.

ioana.


 =  o zgomotoasa clipa..
Dana Stefan
[09.Apr.05 15:20]
clipa aceea. clipa aceea poarta toata incarcatura tacerilor si a pacii si a singuratatii tale. de fiecare data, zi de zi, iti trebuie un brat de linisti si privelisti impacate, ca sa te poti pregati pentru clipa aceea in care te regasesti desavarsit de zgomotoasa prin trairile ce o cuprind..

admir modul in care tu te prepari...

drag, Linea

 =  felul în care mă pregătesc să exist...
ioana cheregi crișan
[09.Apr.05 22:54]
Dana, nu pot să spun despre clipa aceea aproape nimic, doar că e oaza în care eu chiar exist. îți mulțumesc!
cu drag,
ioana.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !