Comentariile membrilor:

 =  [penalizare]
RaduLucian
[07.Jan.02 01:28]
penalizarea inca nu s-a intamplat dar se va intampla...
asta daca tu continui sa publici cu doua nume.
prima intentie a fost sa iti scad nivelul de acces si sa fac si un scandal mai mare insa uite cum o sa facem: mai ai ragaz exact pana la publicarea urmatorului text sau comentariu sa ma anunti care din cele doua (sau mai multe... inca nu am verificat) pseudonime ramane si care dispare. voi avea eu grija sa iti transfer toate textele pe acel pseudonim.
astept un comentariu de-al tau in care sa negi ceea ce tocmai am afirmat (daca ai vreun motiv !?) sau un comentariu prin care sa ma anunti care din conturi ramane valabil.

 =  lui Radu Lucian
blonduta
[08.Jan.02 05:44]
tu spui ca prima ta intentie a fost sa faci un scandal mare, ei crede-ma ca eu am luat foc instant...nu-mi dau seama cum ai reusit sa vii cu o asemenea idee aberanta...poti sa verifici daca mai sunt si alte pseudonime care in parerea ta mi-ar apartine...si daca mai gasesti sa ma anunti nu de alta dar sa cunosc si eu persoanele a caror personalitate o imprumut...scuza-ma ca-ti zic dar nu cred ca ai avut ce face cand ai ajuns tu la concluzia ca eu si Juliettta suntem aceeasi pesoana, si in lipsa de inspiratie, ai gasit solutia insomniilor tale.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !