Comentariile membrilor:

 =  Locuinta mea de vara e la sa(i)t
Bogdan Groza
[18.Mar.05 12:11]
M-au ametit orasele si sa(i)tele tale, Andreea. Ametit si inveselit. Mai, mai. Si apoi sa-l mai crezi pe Blaga cand zice ca "vesnicia s-a nascut la sat" eu mai degraba cred ca " informatomania s-a nascut pe sait" :) pentru ca devenim dependenti de ea, mai ceva ca scaiul de om. :))
ai grija si tu de vanatorii astia cibernetici, care cand ti-e lumea mai draga si palosul in teaca atunci te vaneaza ;)
Am ras pe sub mustata pe care n-o am

 =  "Luptă mare cu fețele pătrate"
Radulescu Florin
[02.Oct.05 19:06]
Introdus in atmosfera pitoreasca a sa(i)tului, cititorul este familiarizat cu tot felul de termeni specifici "florei si faunei" locale.Ai reusit sa-mi smulgi un zambet, micutzo!Congratulationes!:)

Kiss your hands
Rudy Valentino

 =  comentariu paralel
Alin Pop
[18.Mar.05 12:30]
Unii sunt numai oameni, alții sunt oameni curajoși iar alții sunt numai curajoși.

râdem, glumim, dar unele lucruri ne apasă pe suflet contrastant de rotund, printre toate pătratele. e o sferă înscrisă în fiecare "the cube". cine are ochi... nu întinde mâna la capul podului

noi să fim sănătoși, că belelele curg :)

 =  Text de actualitate
Maria Prochipiuc
[18.Mar.05 13:18]

Textul tău mi-a adus aminte că la noi sunt codrii verzi de brazi și câmpuri de mătase…multe orașe, ei da, aici ai venit cu noutatea, că cei de la sait au venit la oraș, acum mai nou a venit orasul la sait, fiindca am auzit ca-și fac programări pentru internet cu o săpămână înainte ( așa se întâmplă la mine la țară într-un sătuc uitat de lume, dar nu și de internet).

Da, tu vii cu un timbru nou, acum fiecare cu saitul lui, ce părere ai? Și eu cînd merg la țară trec prin multe saituri, și m-am întâlnit cu tot felul de oameni, pe unii i-am văzut îmbrăcați în verde cică erau ecologiști, încercau să adune toate ,,gunoaiele,, ( metaforic- mirodenii și multe alte arome cu mirosuri orientale) ca să nu mai fie virusați locuitorii respectivi... Da, în alt sait am văzut unii îmbrăcați în galben, cică reprezintă speranța, ei erau așezați așa pe la răscruce de uliți, nu avea voie să treacă decât cei care îngenunchiau în fața lor ( daca nu esti cu noi esti dușmanul nostru – asta era lozinca lor)

Ei dar văd că tu te legi și de clubul nostu, draga mea, pai nu știi că duminiica din când în când ne mai adunăm la un cuvânt la o … în Clubul Bursei? sau nu de clubul nostru este vorba? Aha! acum am înțeles, ei așa sunt întâlnirile astea virtuale ( atunci cand circuli cu mașina și nu mai ești observat) ajungi de nu mai știi cine ești, dar când ajungi să te mai știi și din real, atunci, e atunci, nici nu apuci bine să intri în saitul respectiv că și ești atacat, deja ți se pune emblema, ești catalogat și ți se spune așa din capul saitului: Aici nu e de tine mergi în alt sait, aici sunt doar literații, cuvântătorii, meditatorii, moderatorii și comentatorii… hai ia-ți zilele și ... degeaba le zic că eu nu sunt dezertoare, nu am nici o șansă...și ca să mă linișteasă îmi spun de la obraz: a trecut vremea ta!

Textul tău este dulce - amărui, eu am simțit doar tenta ANARÃ, dar...

Meriți stea în frunte!

 =  spre Mordor...
Daniel Bratu
[18.Mar.05 13:42]
Un pamflet razboinic, eu asa vad acest text, se simte cum amazoana incepe sa-si puna armura. Bill Gates (Ghet - adicatelea) se pare ca o sa aiba ceva de lucru zilele urmatoare, sa refaca soselele, sa taie lizierele, sa dezvaluie cu(i)burile cucilor de tabla si de pierde primavara.

 =  la noi, la Zentropa Railways
Claudiu Banu
[18.Mar.05 14:55]
Maria, exista cel putin alte doua cluburi legate de poezie/literatura si de in acelasi timp de virtual, nu doar clubul bursei. Vorbesc de club T si de club literar.Syril, neajungand la unul din ele, spune ca e acru.Intr-un fel amuzant, de altfel.Dar cam atat. Mi-aduce cumva aminte de gluma aceea: "radem, glumim, dar nu parasim incinta."

 =  Raspunsuri si multumiri
Anghelina Andreea
[18.Mar.05 16:31]
Multumesc tuturor de citire si de cuvinte, va mai astept cu drag in pagina mea, tuturor, numai bine,

drag,
Carmen

 =  Claudiu Banu, special
Anghelina Andreea
[18.Mar.05 16:38]
Claudiu, in primul rand multumesc de onoarea de a-mi fi citit textul, dar, te rog eu mult, nu particulariza si nu vorbi in numele meu, daca voi avea ceva de spus cuiva, sunt in stare sa spun singura ce si cum, pe acele cluburi numite de tine sunt foarte multi autori pentru care eu am o stima si apreciere deosebite, iar in alta ordine de idei imi este suficienta prezenta pe acest site, e chiar deja... prea mult pentru mine,
numai bine,
Carmen

 =  Carmenutza, la tesut se sta sezut
Ela Victoria Luca
[23.Sep.05 01:23]
Carmenutza, am hohotit, ieri cu plinsu azi cu risul! Maaaaii, tocmai ieri ii scriam unei fatuce de-a noastra "primavara satul arde mai repede ca firul de par"... si chiar asa? Chiar am fost iarasi pe aceeasi lungime de apa? De apa care trece pe linga orice sa(i)t si care de regula este a simbetei.
Maaai, strig eu acu' de pe alta tarla, aia cu maci in floriti unde si iarba e geloasa pe femei, spune tu Carmenutza cum faci tu cu capetele patrate sa te lupti, daca ei dau din colt in colt iar tu esti deja in spirala de spirit?
Hai ca vin la sezatoare, aici, sa torc lina, da fuiorul, si-om vedea ce-i cu razboiul. De testut, draga mea! Ce credeai?!?

Tare fain, Carmenutza, si multam pentru hohotul viu de astazi.

Drag, Ela

 =  Ela, greu la cele treburi casnice :))
Anghelina Andreea
[18.Mar.05 19:02]
Ela, scumpo, greu la tesut cu mine, nu stiu nici coase nici tese, dar stiu sa dau din gura si sa fac scandal, ajunge?:)))

drag,
Carmen

 =  Carmen
Magdalena Dale
[18.Mar.05 21:39]
Trebuie să fiu și om și curajos, ca să-ți fiu alături? Încerc!

Te citesc cu multă plăcere!
Cu drag,
Magdalena


 =  tura de noapte
simionescu adriana-marilena
[18.Mar.05 22:36]
stau aici pe baricade, sunt la postul de control, patrulez neobosit impotriva dusmanului, astept intariri.

Ama

 =  Carmenutza, ajunge, ajunge pina la mine chiar
Ela Victoria Luca
[23.Sep.05 01:23]
Carmenutza, mai intrebi? Mi-ar ajunge si mie de-as putea sa fac asa! Dar io mi-s mai asternuta, zice gura sa(i)tului. Uneori, ma apuca asa o batuta! Ia ciuleandra...! Doua fire, doua paie? Macar de-ar fi fost doar doua!

Drag, Ela

 =  Plagiatul, la noi la sa(i)-sectorul agricol ilfov se mai numește și furăciune.
Gabriel Dedula Septimius
[02.Oct.05 19:06]
Atunci când cineva se "inspiră" din textele mele, nu mă aștept să-mi ceară voie, dar măcar să menționeze de unde își ia termenii de specialitate.

 =  -> Gabriel Dedula Septimius
Jupp B. Itter
[19.Mar.05 00:28]
Domnule Gabriel Dedula Septimus, acuzația dv. este foarte gravă și ar fi trebuit însoțită și de cîteva probe, altfel s-ar putea să credem că ați stîrnit o furtună doar ca să fiți băgat în seamă. Eu am aruncat o privire (recunosc, superficială) pe textele dv. și nu am identificat decît unul dintre "termenii de specialitate" de care pomeniți: ortografierea cuvîntului "site" sub forma "sa(i)t". Totuși, deși m-am uitat atent, nu am remarcat nici o notiță în care să menționați că ați împrumutat "termenul de specialitate" de la domnul George Potyng (care l-a adus pe acest site in iunie 2004 sau de la domnul Viorel Gaiță, care l-a folosit în "Balada lui Genu Alimoș" în ianuarie 2004.
Aștept precizări.

 =  Replica
Gabriel Dedula Septimius
[02.Oct.05 19:06]
Ma așteptam la o replică din partea autoarei, faptul că și-a trimis avocatul la înaintare nu poate fi decât un semn al faptului că am avut dreptate.

 =  Lui Dedula Septimius Severus, tata lui Caracalla, de la Pia Felix Carmen
Anghelina Andreea
[19.Mar.05 08:15]
Cicero, Homer, Herodot, Aristofan, Eschil, Plaut, Shakespeare, Diderot, Hugo, Rabelais,Anton Pann, V.A.Ureche, Caragiale, Budai-Deleanu, Alecsandri, Kogalniceanu,Negruzzi, Toparceanu,Creanga, Bacalbasa, fratii Teodoreanu, C.Pavelescu, Eminescu, Toparceanu, Musatescu, s.a., s.a., s.a, au folosit calamburul, scuze deci, mai Septimius Severus, tata lui Caracalla, ca erai trecut la " si altii", de aici scaparea mea.

Cu inalta consideratie,
PIA FELIX CARMEN

 =  Magdalena, Ama, Ela :))
Anghelina Andreea
[19.Mar.05 08:45]
Magdalena, scumpo, e suficient sa fii Om, curajos nu e nevoie, caci stii tu, se spune ca astia curajosii, la inceputuri, nu erau deloc curajosi, ba din contra, dar asa e cu extremele astea, cand ajungi la una, dai usor in cealalta, uite, cazul meu, eu usor mai trec de la geniu la tampeala, mai greu e cu intorsul inapoi la geniu...:)

Ama, nu mai patrula, scumpo, ca patrulezi degeaba, ia mai bine si scrie ca scrii frumos, lasa-ma pe mine la post, eu is calita in batalii, ca toata viata mea n-am stiut face altceva decat sa lupt, chiar si pentru cauzele deja pierdute, sau mai ales pentru alea :))

Ela, dragoste, pai n-ajung, ce sa faci cu doua paie la atatia magari? ( persoanele de fata se exclud, vorba lui Jupp, chiar si numai cat sunt in vita, ca dupa ce murim, ajungem nemuritori, vai, asta unde oare am auzit-o, ca iar ma mai acuza cineva de plagiat, si doar abia au trecut cateva zile de cand am postat textul ala despre plagiat si reinventarea rotii, dar cine sa m-auda?!) :))

drag, doamnelor, drag,
Carmen

 =  Jupp B. Itter
Anghelina Andreea
[19.Mar.05 08:49]
Multumesc. Mult.

Carmen

 =  Gabriel Dedula Septimius
Anghelina Andreea
[19.Mar.05 09:10]
Iti postasem replica inainte sa postezi tu mitocania la adresa mea cat si a lui Jupp B.Itter, uita-te la ora postarii comentariului meu si la ora postrii comentariului tau.

 =  Un trantor si parerea lui desigur trantoreasca
Igor lazar
[02.Oct.05 19:06]
Vai de mine si de mine ce de paranteze.asta e semn sigur va zic eu ca autoarea e o persoana tare profunda si vorbeste cu multa dichiseala si inteapa ca o viespe care si-a abandonat cautarile prin stupul altora siteuri si roieste. Da parca viespile nu roiesc totusi numai albinele. Insa viespile nu au nici regina ca la ele e democratie nu monarhie. Stimata doamna(domnisoara) viespe textul tau citit de mine pe jumatate imi pare cea mai grozava ciorba de la Babilon incoace. Sa fim oameni? Sa fim curajosi? Adica sa nu mai fim trantori? :))

 =  Lui Ig(n)or Iazar
Carmen Andreea Anghelina
[20.Mar.05 06:34]
Cum originea cuvântului ciorbă este turcă, nu prea văd rostul Babilonului în comentariu, dar presupun că ai și tu profunzimile tale, apoi n-am înțeles dacă ai citit textul pe jumătate sau tu erai doar cu o jumătate pe textul meu și mă întreb deci, cu care jumătate ai citit textul, căci exprimarea ta nu e prea clară, apoi, spre deosebire de tine, eu te-am citit în totalitate, asta datorită faptului că am ceva bun simț în plus și am constatat că scrii bine, dar nu ți-am lăsat elogii în pagină, căci m-am gândit că suta aia de euroi nu-ți ajungea să o împarți si cu mine, ci doar cu Ana și Nia, apoi nu mă pot supăra pe tine, căci îmi amintești de mine când aveam vreo 15 ani, aveam același tip de reacții, de atunci a mai trecut cam încă o dată și jumătate vârsta asta, și mă tot gândesc, atunci când intru în pagina cuiva, că e posibil ca, în ziua respectivă , autorului să-i fi murit bunica sau orice altă persoană dragă și nu e bine să dau cu parul și apoi…într-o bună zi ai să crești și tu.

 =  Nu-i asa?
Igor lazar
[20.Mar.05 16:09]
NU cred ca am chiar 15 ani dar poate tu vezi altfel ordinea anilor. Eu nu am scris cu rautate. Tu ma acuzi de lipsa de bun simt. Si ma ignori? Atunci nu o sa mai comentez la tine. E bine asa?

 =  Mitocănia nu este întotdeauna apanajul bărbaților.
Gabriel Dedula Septimius
[02.Oct.05 19:06]
Domnișoară (sau doamnă) Pia Felix Carmen, iată tema de gândire de astăzi; Oare numai ceilalți sunt ticăloși(și mitocani), sau am eu capacitatea de a atrage energiile negative? Cu aceasta îmi închei pledoaria, pentru că nu doresc să fiu acuzat de autopublicitate.
Adio!

 =  Lui Igor, cu impartialitate
Carmen Andreea Anghelina
[20.Mar.05 23:09]
Nu, nu te ignor, Igor, daca ar fi fost asa, nu ti-as fi raspuns, dar te rog, mai citeste inca o data propriul tau comentariu in pagina mea, cat si cel al meu ca raspuns tie, si poate ca ti se vor mai clarifica unele aspecte, si apoi, sa stii, mie nu-mi spune nimeni ce si cum sa fac, despre comentariul tau in pagina mea, te voi astepta cu placere, atata timp cat va fi un comentariu pe text citit in totalitate, fie el oricat de acid si nu pe persoana mea, eu oricum iti voi vizita pagina, numai bine :)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !