Comentariile membrilor:

 =  parere
hose armando pablo
[02.Oct.05 19:06]
he, m-ai amuzat la culme: ai numit cititorul poet.cel mai haios este ca inca putin si m-ai fi convins.despre text.unde e momentul poetic?.. poate se ascunde tainic in ipostazele confuze unde te lupti cu nestiutul in froma de monolog: "misterul meu va dansa cu întrebările tale". faza buna a textului dormiteaza in consistenta versurilor: "în deșert nisipul ia forma celui care trece" ,"e bine, nu reciti, vei pierde esențialul" pe alocuri e si poezie.

 =  hose
Alin Pop
[21.Feb.05 12:43]
așa-mi trebuie, dacă-mi public reveriile pe situri literare, ajung să-mi iau șuturi în fund. cineva de sus a făcut vreo ghidușie de-a pus poezica mea la recomandate și cum stângăcia scrisului meu bate la ochi... :))

hose, pe de altă parte remarca "ipostazele confuze unde te lupti cu nestiutul" nu face decât să-ți demaște oarece frustrări, așa că eu îți zic, join the club ;)

mulțumesc de părere, te mai aștept

 =  ---------
hose armando pablo
[21.Feb.05 21:53]
cum ma exprim nu conteaza caci am venit sa-mi dau parerea insa nu sa arat ca pot comenta. da pe alocuri mai dau cate o sugestie daca sunt in stare iar daca nu, spun totul pe sleau :)
e important sa ma intelegi in rest exprimarea mea nu conteaza, conteaza textul sub care incerc sa las parerea.

 =  Placut...
Anghelina Andreea
[22.Feb.05 15:44]
Eu o consider poezie si inca una buna, dar nu stiu cat conteaza parerea mea, mai ales ca eu sunt si putin pe langa...:)si apoi e si multa sinceritate in textul asta, stiu eu ce stiu si bine fac de nu spun mai mult decat...ca mi-a placut si inca mult...

 =  Hose, Andreea
Luchi Tenenhaus
[22.Feb.05 23:31]
Don Hose, un mare critic
Ne-a înebunit pe toți
Ce cultură, ce prolific!
Doamne, fă-ne-ai lui nepoți...

Dar mai mult o cred pe-Andreea
Chiar de nu-i nepoata sa
Don Armando, de aceea
Tule-o iute, nu mai sta!

 =  luchi
hose armando pablo
[23.Feb.05 07:36]
as tulio draga luchi
intr-un mediu literar
dar cum ramane cu papuci'
te achiti in numerar?...:)

e prima data cand indraznesc sa raspund in asa mod
stai cum se numeste ?....hmmm...ah da epigrama...asa ca maestre luchi incearca sa ma intelegi ;)

 =  Dragul meu popă
Sandra Hanna Segal
[23.Feb.05 02:35]
Dragul meu popă, frumosul e frumos și asta nu-i puțin lucru. Cateodată e nevoie sa ne-o reaminteasca cineva. Am decis să-mi atarn palaria aici și să zabovesc cateva clipe, de altfel bine petrecute.
Cum vezi, nu toți muritorii pot fi multumiți atat de usor (și nu-i bai, pentru ca frumosul sta și in diversitate).
Dar daca exista cu adevarat un Dumnezeu care a facut lumea in toata splendoarea ei, și daca El a decis ca trebuie să-și faca auzita judecata, mi-e greu sa cred ca a ales sa se exprime prin gura lui Hose Armando Pablo.

 =  Pablo, nu accepți pe datorie?
Luchi Tenenhaus
[23.Feb.05 09:26]
În sfârșit, Hose Armando
Te exprimi mai literar
Dar te-aș întreba, cantando,
Ce-i acela numerar?!

 =  bâlci pe pagina asta
Alin Pop
[23.Feb.05 11:54]
doamne ce bâlci pe pagina asta. iami. lume buluc, baloane și confetii, lupte de cocoși, acadele călușei și un montagne russe. la o margine, un înghițitor de flăcări e cât pe ce să-și prăjască limba, audiența habar n-are, aplaudă frenetic. chiar în centru, un pictor amator oferă pasteluri potrivite pentru orice sufragerie. coada la vata de zahăr e imensă. începe să plouă

 =  Apreciere
Luchi Tenenhaus
[23.Feb.05 16:19]
Scuza-ne Aline ca ne folosim de pagina ta, dar intrucat spatiul e nelimitat nu vei avea de suferit in viitor; ai facut un comentariu remarcabil, l-am apreciat!!!

 =  încântat
Alin Pop
[23.Feb.05 16:30]
vă mulțumesc pentru prezență, aprecieri și restul. sunt cât se poate de încântat să vă găzduiesc sub textele mele!

 =  off topic Luchi Tenenhaus
nichita victoria
[02.Oct.05 19:05]
Luchi, ai la dispozitie spatiul tau daca doresti sa porti conversatii. pentru ca tu aici nu ai facut altceva decat sa ocupi abuziv un spatiu care nu-ti apartine.
alin a incercat sa va explice intr-un mod destul de onorabil ca va folositi de spatiul lui.
si daca tot veni vorba, am sa te rog sa incerci sa nu mai folosesti cuvinte precum "imbecili" atunci cand faci referire la comentatorii de pe site. indiferent care sunt acestia.
daca doresti sa comentezi un text o poti face fara nici o problema atata timp cat respecti regulile acestui site.
nu este prima data cand intervii sub textul altcuiva lasand comentarii care nu au nici cea mai mica legatura cu textul in cauza.
sper sa nu se mai repete
multumesc pentru intelegere

 =  Scuze
Sandra Hanna Segal
[24.Feb.05 06:44]
Imi cer scuze pentru comentariul stupid si imatur pe care l-am lasat ieri pe pagina ta. Ai avut dreptate sa fii amuzat de balciul respectiv.
Poezia mi-a placut foarte mult, imaginile sunt fluide, cuvantul are curgere. In ciuda recomandarilor, am recitit-o de cateva ori. De fiecare data intr-o alta limba straina.

Cu stima,

 =  a te întoarce
Alin Pop
[24.Feb.05 12:32]
sandra, nu ai de ce să-ți ceri scuze, suntem cu toții datori să privim dincolo de cuvinte și dincolo de stări de moment. primul tău comentariu nu a fost deplasat sau imatur, din contră, a fost firesc și sincer, doar că te-ai lăsat angrenată de incisivitatea unui tip care (probabil intenționat) nu s-a branșat la mesajul poeziei mele, un tip care altfel nu e lipsit de haz.
eu personal, socot că dintre toate textele mele, acesta e cel mai reușit și mă exprimă cel mai bine, ca stil și ca mesaj, deși nu prea a avut ecou.

"vei termina de citit cu senzația că ți-a scăpat ceva
e bine, nu reciti, vei pierde esențialul"
acel ceva care îți scapă, nu se referă la acest text. a te întoarce înseamnă rămânerea cu mintea în trecut, în interpretare, departe de esențial real/aici/acum.

tu ești poetul, ești liber, nu mai căuta o fericire convențională, o poezie scrisă și trăită deja de alții. trăiește propria poezie, este singura autentică, nici nu te-ai gândit vreodată ce artă, ce capodoperă este chiar ceea ce trăiești tu acum.

 =  Superb!!!
Salomia Daniel Ali
[02.Oct.05 19:06]

Si toate astea se vor intampla numai daca te asezi comd cand incepi lectura acestui frumos mesaj.
Imi aminteste de prima baie intr-o
apa curgatoare!

 =  bun venit
Alin Pop
[02.Mar.05 11:37]
unora le plac băile de nămol, altora cele de soare, sau chiar lună iar altora nu le plac băile de loc. mie îmi place baia de la mine din apartament, apa curge constant, nu sunt valuri, nu plouă, e drept, plătesc pentru asta. uneori mă întreb dacă merită

 =  "Oare asta este padurea fara varfuri?"
Loredana Diana Niculae
[05.Mar.05 00:01]
"Eeeei,vezi? Tu vezi ceea ce vrei sa vezi si auzi ceea ce vrei sa auzi - ii spuse Omul de Piatra lui Oblio..."
S'apoi... nimeni nu pricepe nimic din ceea ce nu știe deja...
Inmultzeste ceea ce ai.
:)

 =  loredana
Alin Pop
[14.Mar.05 13:21]
loredana, mi-ai mijlocit o reîntâlnire de mare preț. și că veni vorba de povestea asta, nu pot să nu amintesc de omul indicator. interesant personaj, nu?
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !