Comentariile membrilor:

 =  Intai citesti si-apoi alegi...
Anghelina Andreea
[04.Feb.05 11:26]
Ca sa-i gasesti, nu dau pretexte,
Intai citesti si-apoi alegi
Si astfel, printre multe texte
Te ratacesti si-apoi alegi...

 =  Cauta acul in... sacul!
Ela Victoria Luca
[23.Sep.05 01:23]
E greu, mai frate, cu alesu`,
Cu mintea trebe sa privesti
Pe unde-si are intelesu`
In tot sacul de povesti!

 =  pacat
zabet mihai
[04.Feb.05 13:19]
Pisica asta din nameti are 10 clase peste voi la capitolul diversiuni. Ati cazut cu totii in plasa. Teapa ! Am citit atent toate comentariile voastre si cred ca am descoperit de unde a plecat tavalugul. Wallace a scris rautacios la adresa Elei si ea probabil a alertat gasca. Ati sarit apoi cu totii pe el ridicand subiectul la fierbinti. Si uite asa a dobandit audienta; cum spunea si Pan - e o tehnica veche de publicitate negativa, care se foloseste cu succes vad, inca. Si tu Luchi continui sa ii faci jocul. Uneori e bine sa ai cor de laudatori, dar se pare ca nu intotdeauna da rezultate bune. Pacat !

 =  Mihai, Ela
Ela Victoria Luca
[23.Sep.05 01:23]
Mihai, in firul intimplarilor rautatile se tin lant. La adresa mea, nu le-am bagat in seama. La adresa celorlalti, am reactionat. Atunci cind mi s-a cerut. Si in stil simplu. Asta e. Viata are aceleasi culori si aici, ca peste tot.
Merci,
Ela

 =  frige rau si doare !
zabet mihai
[04.Feb.05 13:32]
Daca nu ati fi actionat ca un clan nu s-ar fi intamplat nimic si poezia pisica avea maximum 15 cititori. Dar spiritul asta de gasca de liceu ( intre ghilimele ) nu tine cand ai de-a face cu profesionisti in arta diversiunii. Probabil ca pe individ ( wallace ) l-a deranjat stilul vostru de a va comenta laudativ reciproc. Si a copt o chestie din care ati iesit parliti rau de tot. Mie sincer imi este mila ( desi stiu ca mila este un sentiment gratuit ) de halul in care v-a adus acest individ fara scrupule. Oricum sa nu il subestimati pe viitor. Sfatul meu dezinteresat.

 =  Zabet Mihai
Anghelina Andreea
[04.Feb.05 13:35]
Mihai, te rog nu generaliza, eu nu am stiut de nici un text de-al lui wallace de care zici, nu am citit nici un comm si nu am fost alertata de nici o gasca, eu doar am facut un catren la un text postat ca epigrama si atata tot, la cei care la randul lor ma citesc si-mi lasa un semn, e buna cuviinta...

 =  ...
Ela Victoria Luca
[23.Sep.05 01:23]
Am inteles de-atunci. Am subestimat insa dimensiunile... Si eu, si ceilalti, cred. Si comentariul tau acum vine in continuarea gastii... Mai buna tacerea, oricum.
Ela

 =  parere
zabet mihai
[04.Feb.05 13:53]
Stii care este avantajul meu ? Eu nu fac parte din nici o gasca. Am reusit sa ma mentin in afara lor. Si eu zic ca este un lucru bun, deoarece poti sa faci o critica obiectiva. Daca esti legat de maini si de picioare de cineva care te roaga sa lovesti in altcineva numai ca o razbunare - ce alternativa ai? Ca doar te lauda mereu la fiecare scriere mai mult sau mai putin mediocra. Lovesti la comanda ! Nu ai ce face. Sau si mai rau - te prefaci ca iti place creatia respectivului numai ca sa nu il superi.

 =  epi(grama)log
Ela Victoria Luca
[23.Sep.05 01:23]
Mihai, paradoxul este ca nu exista, cel putin in ce ma priveste, nici o gasca si nici apartenenta la. Suntem toti pe agonia. Atit. Iar eu am facut o epigrama duminica. Poate ca nu am fost bine inspirata. Cert este ca a doua oara nu se va mai intimpla, nu in acest stil. Insa epigrama mea postata este mult mai nesemnificativa decit toate comentariile inlantuite pe ici-pe colo. de acum, no comment la astfel de incidente.
Ela

 =  ai lav iu bebi ...aaaa ...pur tujur !
Catalin Gaian -Konig
[02.Oct.05 19:06]
Ha...ha,ha...ha,ha,ha...

Ce bine-ar fi sa mai copilarim,
Ca nu e maine ziua-n care,
Cu totii prosti si-ntregi la minte,
Ajungem intr-un tintirm !

Hm...hm,hm...hm,hm,hm..

 =  Comentați, comentați...
Luchi Tenenhaus
[04.Feb.05 22:30]
Cu toate că am niște autori preferați, cum are oricine, nu am reacționat niciodată în spirit de gașcă, și exemplul (negativ) al pisicii mi-a fost cel mai la îndemână, însă adevărul e chiar ăsta și nu văd nici o soluție: am găsit foarte multe lucrări frumoase, abia citite de 10-15 vizitatori. Cred că singura soluție e chiar așa cum e recomandarea din regulament, să postezi foarte multe comentarii în urma cărora șansa de a fi citit va crește foarte mult, după care te lipești la o "gașcă" și ți-ai asigurat succesul!

 =  Miau!
Sandra Hanna Segal
[05.Feb.05 08:12]
Motanul meu, Katsumoto, m-a rugat sa-i transmit salutari lui Luchi si in acelasi timp sa-i spun lui Wallace ca nu exista nici o pisica atat de fraiera incat sa doarma pe acoperis in ploaie. Pe de alta parte, dupa ingestia de substante interzise sunt posibile tot felul de halucinatii vizuale, care ajung sa faca obiectul unor scurte poezii. Miau!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !