Comentariile membrilor:

 =  Trup de vânt
Monica Manolachi
[30.Jan.05 18:10]
Bine ai venit, trup de vânt!

N-o să comentez ce ai scris, dar întreabă-te ce ar spune Eminescu sau Stănescu dacă ar citi poezia ta?

Fii atent la punctuație: după fiecare punct sau virgulă se lasă un spațiu și ar fi bine să folosești diacriticele cât mai corect. Textele înscrise îți aparțin și le poți modifica oricând.

 =  Idealistã...
Anda Andrieș
[30.Jan.05 19:01]
Nu-ți voi comenta poezia, mai ai încã vreme sã crești.Ti-am citit biografia și nu-mi pot explica de ce un "șef de promoție la filologie" nu scrie corect Schopenhauer?!!!
"Filozofie idealista germana pornita de la Kant si prelucrata in stilul lui Schopenchauer sau simpla poezie,toate confirma regula unicitatii creatoare care ar trebui sa fie crezul oricarui critic de arta".

Bun venit pe site! Nu te supãra pe mine!:)

 =  Bogdan, tie, Ela
Ela Victoria Luca
[23.Sep.05 01:23]
Aer adolescentin, arhitectura de valuri usoare, versuri alunecind in rime simple, chemari auzite clar. Si atit de multe visuri.
Sa ai grija cum tii zmeul, sa nu ti-l smulga vinturile!

Drag, Ela

 =  P.S. lui Bogdan, Ela
Ela Victoria Luca
[23.Sep.05 01:23]
P. S. Bogdan, motto-ul tau este din Blaga, si versurile sunt putin altfel. L-am avut si eu ca motto pina acum citeva zile: "E-atîta liniște în jur că mi se pare că aud/Cum se izbesc în geamuri razele de lună." Mai verifică și tu o dată poezia lui Blaga.

Binețe, Ela

 =  Mă așteptam la mai mult
Alexandra Mihalcea
[30.Jan.05 23:17]
Hmmm... judecând după biografie, m-aș fi așteptat la mai mult. Textul este o încercare care ma duce cu gândul la versurile puerile din caietele de amintiri. Păcat de titlu, care chiar sună bine...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !