Comentariile membrilor:

 =  Pericol mare!
Elena Munteanu
[04.May.05 11:07]
Cum sa razi de Madame Posteritate? Pericol mare, zau asa! Будь остороҗен, мой друг! Si, pentru ca stiu ca nu avem voie sa comentam decat in limba romana (corect!), "sar" cu traducerea: "Fii precaut (prudent), prietene!". Mai citesc...Ingada.

 =  Elena Munteanu
Ion Diviza
[04.May.05 11:28]
Nici eu nu risc să răspund în franceză... :) Nu pentru a evita "off-topicul", ci fiindcă mă tem să nu dau greș... cu franțuzeasca mea. :))
Poți să "a be rÂzi" cu succes și în limba ta "natală", vorba unor unor lideri agramați de limbă "moldovenească" de la Chișinău...

 =  Se impune o precizare
Elena Munteanu
[04.May.05 14:41]
Se impune o precizare, desi spaima mea de Off...Off...Off ala nu mi-a trecut: A doua specializare a mea este...limba rusa, iar a treia, mai uitata, dar cu nota 10, de foaie matricola, este limba poloneza. Alta ar fi intrebarea: de ce nu o fi acceptat calculatorul minunata si impodobita litera ruseasca "j" (җ)? Imi vine sa-l suspectez de...sabotaj...Cu bine si succes!

 =  amintiri din u.r.s.s.
Ion Diviza
[04.May.05 15:20]
Să-ți eu de ce, Elena. Litera rusească "j" are formă de "juciok", ceea ce nu e un simplu gândăcel, cum ai putea să crezi, ci, în limbaj argotic, un minuscul aparat de ascultat indivizii periculoși pentru regim, folosit de KGB etc. Deci, nu apare pe ecranul monitorului ca să nu se deconspire, adică, să nu se dea de gol(an)...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !