Comentariile membrilor:

 =  ploua caprui sub ganduri si arcade
valeria tamas
[17.Jan.05 21:44]
Interesanta ideea dar mai trebuie lucrat la ea.

 =  valeria
Nicoleta Tase
[17.Jan.05 21:50]
Multumesc de trecere si de sugestie. Adevarul e ca nu ma intorc pe texte. O singura data am facut-o si n-a iesit nimic mai de bogdaproste. Dar voi gasi si alte idei si poate imi reuseste. :)

 =  să plouă rostuit
Ela Victoria Luca
[23.Sep.05 01:23]
Idei fin lucrate printre idei inca de slefuitm cert este ca sunt citeva care te tin in contemplare si nu pot sa las sa ploua peste ele:
-ploua dement și leneș și murdar și nesătul
-ploua păgân și tâmp,
-dar vechiul vis, sub tâmplă apunând,
mi s-a părut că naște curcubeie.

Simt in tine o imbinare - aici - de bacovian si magda isanos.
sau poate doar fiindca eu "iubesc cu patima ploile"...
Cu binețe,
Ela


 =  multumesc
Nicoleta Tase
[17.Jan.05 22:01]
Bun venit, Daniela. Singura influenta constienta aici este Barbu, mai exact un singur vers "mi s-a parut ca domul de gheata se topeste" era versul lui. Ai dreptate cu slefuit si neslefuit. Ne straduim cu totii, ce pot sa zic. Multumesc de aprecieri, si cele bune sa se-adune, cele rele sa se spele. Te mai astept.

 =  parere
Dediu Dănuț
[17.Jan.05 22:15]
mie mi se pare foarte reusita poezia...chiar nu credca trebuiesa revii..o poezie buna..

 =  zambesc. cu drag.
Nicoleta Tase
[17.Jan.05 22:31]
Danut, multumesc de apreciere. O primesc cu atat mai cu drag cu cat singurul meu comentariu la textele tale a fost unul negativ. Multumesc de obiectivitate, numai un om deosebit poate face asta. Mi-e draga poezia si ma bucur ca iti place.

 =  Șlefuitori
Ela Victoria Luca
[23.Sep.05 01:23]
Da, starea mea era de ploaie din magda isanos, de aceea am si recunoscut ca eu simt asa...
Si facut linii spre poeti doar pentru a-ti spune ca tu chiar scrii poezie, si cu fiecare poezie scrisa - in starea Poeziei - ne slefuim incet. este un fenomen inevitabil si necesar si totusi usor sisificm uneori dureros.
Promit ca nu ma voi nai grabi sa comentez neclar pentru cel caruia ii aduc ginduri!
Drag, slefuitorului
Ela

 =  curge..
Raul Huluban
[17.Jan.05 22:37]
patrundere.. in gand. ploua.. pentru ei ploua, pentru tine curg ploi in gand. dar nu! gresesc! curg ganduri! gandurile adancesc, sufletul iti stinge.. privesti tavanul! gandul iarasi curge.. privesti praf.. curg ganduri! curg..

curge nespusul..

cu drag,
raul..

 =  daniela - cu drag
Nicoleta Tase
[17.Jan.05 22:40]
Multumesc, Daniela, multumesc din nou. Sisif mi-e prieten vechi :) Te mai astept cu drag.

 =  cu drag, trecere draga
Nicoleta Tase
[17.Jan.05 22:46]
Raul, trecerea ta imi e tare draga, ca si gandurile lasate. Acolo sunt, intre tavanul scund si ganduri si praful care imi intra in ochi. ploaia asta imi aminteste de aeroportul tau ruginit. :)

 =  ..
Raul Huluban
[17.Jan.05 23:23]
draga mea, imi sunt ochii plini de "colb" (colb=praf asa ii spune bunica..). multe mi-i inchid, si mai multe mi-i apasa. ce ii curata insa? astept valurile danielei.. data trecuta mi-a curatit mainile. erau de sange..

in prea putine cuvinte,
raul.. (cu doua puncte)

 =  sterge-ti obrazul de ploaie
Popa Cosmin
[18.Jan.05 09:46]
m-a pus mult pe ganduri poezia ta , ganduri absente , ganduri ale unei gandiri absente , ganduri deja gandite , mi-a placut mult , as vrea sa comentez aproape fiecare cuvant sau mai bine fiecare silaba , dar parca poezia spune totul de la sine , si oricat as incerca n-as putea , nu pot parca ma opreste ploaia ... de sub tampla .

elim.

 =  Raul, Cosmin
Nicoleta Tase
[18.Jan.05 12:09]
Raul.. (cu doua puncte) - te astept intotdeauna cu drag.

Elim, bun venit. Iti multumesc de ganduri. Cat despre obraz - il sterg prin cuvintele voastre. Comentariul tau imi aduce aminte de o scena din "Va place Brahms", parca, in care eroina principala, la volan, incepe sa planga si instinctiv da drumul la stergatoare. Cam asa si ploaia mea, se scurge sub tampla si eu dau drumul la stergatoare.

 =  chiar imi place!
Alexandru Dan-Alexandru
[18.Jan.05 21:51]
in sfarsit dau si eu de unul din putinele texte de pe acest site in care se imbina profunzimea sensului cu rima!!! simt ca...ce mai! trebuie neaparat sa te felicit si sa imi fac abonament la pagina ta!

 =  bun venit
Nicoleta Tase
[18.Jan.05 22:04]
Alex, bun venit! si multumesc de aprecieri. Sa stii ca eu am abonament de mult la pagina ta si la comentariile tale, dar mai din umbra. Dar o sa las si semne o data si o data. Tot ai spart tu gheata. Te mai astept cu drag.

 =  nicoleta
Alexandru Dan-Alexandru
[18.Jan.05 22:06]
ma bucur sa aflu inca un cititor al meu!!!
chiar ma bucur si sper ca relatia noastra cititor-scriitor si scriitor-cititor sa se amplifice odata cu trecerea timpului si inmultirea numarului de texte.




Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !