Comentariile membrilor:

 =  Inima cu sertarase :)
Bogdan Groza
[17.Jan.05 10:33]
un text tonic, ironic, in stilul lui sache. Patania colegului sau, Stamate Gheorghe, scrisa cu umor. Am remarcat explicatiile 'savante" date anumitor organe ale corpului uman, explicatii pe care nu le-am mai auzit pana acum :))"Ea (inima) seamana c-o dormeza cu sertare care se inchid si deschid intotdeauna cand intra si iese sangele. Sertarele astea fac zgomotele pe care noi le numim batai de inima. Tot acolo se afla si stomacul, care e un fel de sac elastic. Cand mananc se largeste si cand mi-e foame se subtiaza pe langa plamani. In pozitia subtire intr-un fel mi-e bine, ca pot respira in voie, in schimb am ameteli de foame, iar cand mananc stomacul se lateste in asa hal incat inghesuie inima"
bine ai revenit sache cu umorul tau. Ne era dor de tine.

 =  Inima cu sertarase :))
Bogdan Groza
[17.Jan.05 10:35]
un text tonic, ironic, in stilul lui sache cel de altadata.
am remarcat explicatia "savanta" data inimii, o explicatie care n-am mai intalnit-o niciodata. :)) "Ea (inima) seamana c-o dormeza cu sertare care se inchid si deschid intotdeauna cand intra si iese sangele. Sertarele astea fac zgomotele pe care noi le numim batai de inima. Tot acolo se afla si stomacul, care e un fel de sac elastic. Cand mananc se largeste si cand mi-e foame se subtiaza pe langa plamani. In pozitia subtire intr-un fel mi-e bine, ca pot respira in voie, in schimb am ameteli de foame, iar cand mananc stomacul se lateste in asa hal incat inghesuie inima"
Umorul cu care trateaza patania colegului sau Stamate, e una comica. Il regasesc pe sache cel de altadata, cu texte pline de umor.

 =  off, tehnica asta moderna... :))
Bogdan Groza
[17.Jan.05 10:37]
off! am mai rescris o data comentariu pentru ca mie mi aratat, ca nu a putut fi trimis textul, nefiind logat. Rog editorii sa-mi stearga unul dintre comentarii.

 =  sa rida penita din sertarele tale, Sache
Ela Victoria Luca
[23.Sep.05 01:23]
Sache, te-ai trezit, esti plin de haz, te joci cu sertarase de inima si saculeti de plamini, preamult sau prea putin incapatoare! Intepi ironic si treci peste vaiete, ipohondrii si boli imaginare. Dragut, textul, intr-adevar. Stilul tau, care revine. Ce bine! Incepi sa te vindeci de... inima rea.
Sa iti rida penita mai departe,
Ela

 =  corectie
Vlad Catalin
[17.Jan.05 11:05]
Tii! Ce prostie am facut! Am pus cateva cuvinte si fraze intre semne > si nu aparuse nimic. Of! Nu se mai intelegea ce zic. Scuze.

Multumesc Bogdan si Daniela. Sper sa-mi rada penita in continuare. Grija la sertarase..

Cu drag,
sorin

 =  Ce se intampla cand nu chiulesti de la biologie ...
oprea valentin
[17.Jan.05 13:34]
textul nu pot spune ca este unul foarte reusit - mai ales ca tu, sache, potis crie si mai bine - dar lectia de anatomie mi s-a aprut de nota zece. Asa ca felicitari pentru acele propozitii. Spor la munca!

 =  curat sache
bulgar loredana
[17.Jan.05 15:10]
in sfarsit "ti-ai revenit"! asta chiar imi place mult!
spor la ras!

 =  ironie in stil st
Feronia
[17.Jan.05 19:09]
Sache, nu comentez doar zic: ma tin de promisiune. Multumesc!

 =  Urmeaza-ti credinta
Ioan-Bogdan Florescu
[19.Jan.05 09:33]
Analizandu-l pe Stamate eu cred ca era bolnav. Boala este fizica si psihica. De la psihic pornesc adeseori, nu intotdeauna, si bolile fizice. Dar nu era bolnav de nevindecat. Are bogatie dar demonul i-a modificat spiritul. El te-a rcunoscut, cum bine ai subliniat. Tu nu l-ai recunoscut. Spiritul lui s-a schimbat modificand si trupul. Ai subliniat bine (implicit) in text aceasta.
Nu zic ca am dreptate, e un mod de a gandi. Din scrierile pe care le scrii se va naste o opera. Nu duci lipsa de idei dar cu talentul tau este bine sa nu renunti la imbunatatiri (iteratii) pana scrierea devine capodopera, pastrand ideile.
Este bine ca lasi cititorul sa judece, sa analizeze, sa critice. Este bine ca expui si nu faci "politica" in proza ta. Dar nu te lua dupa mine, sunt simple pareri, ai oricum propria ta "filosofie literara". Mergi inainte si modeleaza formele literare pana devin voluptoase.
Descrierea anatomica ironica si cu umor este binevenita.

 =  raspuns
Vlad Catalin
[19.Jan.05 16:44]
Multumesc de vizita si comentarii. Fero sa stii ca astept..

Ioan-Bogdan vad ca te tii de cuvant si iti multumesc. Ai facut o analiza frumoasa si ai punctat acolo unde trebuie. O sa tin seama de sfaturile tale. Stiu, tie iti plac textele scrise la persoana a 3-a, dar eu in general asa scriu, implicandu-ma. Poate pentru ca pe jumatate sunt reale textele astea...
Cu drag,
sorin

 =  ...
dana stanescu
[19.Jan.05 23:24]
stii ca te-am citit, nu-i asa? nu e genul meu de text dar am fost pe la tine sa vad ce mai faci.

 =  Haloimas
aina serban
[02.Oct.05 19:06]
Mi-a trebuit ceva timp sa dau paginile (deh paradisul clasei muncitoare) si m-am simtit pentru o clipa ca intr-un tablou al lui Chagall traversind un haloimas cu surisul pe buze. Cartea e gata mai lipseste spirala, firul rosu si coperta cartonata. O bucurie si pentru cei ce sint departe. Spune-mi mai exista in piata Icoanei mica circiuma si gradina de vara acoperita cu vita de vie ?
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !